Hotels in de kijker

Brugge

Martin’s Brugge is ideaal gelegen in het Venetië van het Noorden. Het is het driesterrenhotel superior met standing in het historisch stadscentrum op een steenworp van de Grote Markt en het belfort.

BRUGGE

Martin’s Relais bestaat uit vijf aloude historische patriciërswoningen, die u vandaag alle comfort van een viersterrenhotel bieden. Stucplafonds, kristallen luchters, mooie schouwen, eikenhouten trappen, en marmer…

TONGEREN

Het Eburon Hotel, in hartje Tongeren, is een modern juweeltje in de oudste stad van België en biedt exclusieve accommodatie in het karakteristieke gebouw van een voormalig klooster.

Gent

Carlton hotel ligt vlakbij het centraal station van Gent en biedt gemakkelijke toegang tot alle hoogtepunten van Gent. Het Carlton team is er om u te helpen uw verblijf in Gent zo goed mogelijk te maken.

Limburg (Peer)

De gerestaureerde sigarenfabriek "B&B Factorij 10" ligt dichtbij het centrum van het Limburgse dorp Wijchmaal en toch helemaal in het groen. De ligging aan de vroegere spoorwegbedding, nu omgevormd tot fietspad zorgt voor de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

La Roche-en-Ardennes

Floreal La Roche-en-Ardenne is prachtig gelegen aan de oevers van de rivier Ourthe. Op slechts 800 meter bevindt zich het historische stadscentrum. De moderne en stijlvolle kamers en appartementen bieden een rustige omgeving voor een vredige nachtrust.

Limburg (Lanaken)

Eurotel Lanaken is een 4-sterrenhotel te midden van het Maasland met zijn mooie wandel- en fietsroutes. Het is de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar het bruisende Maastricht (5 km), de zondagse antiekmarkt in Tongeren en het merken-outletcenter Maasmechelen Village op slechts 8 km.

Ieper

Heerlijk toch, om na een dag sightseeing in de regio rond Ieper, alle indrukken tot rust te laten komen op het terras van "B&B Back To Front". Of in een van de vijf luchtige, ruime kamers met grote ramen. Wie echt wil nagenieten met een panoramisch zicht op Pilkem Ridge, kiest voor de luxekamer privédakterras.

Nieuwpoort

Hotel Cosmopolite is een begrip geworden aan de Belgische kust. Dit luxe 4 sterrenhotel staat garant voor een geslaagde vakantie aan zee. Het hotel ligt op 80 meter van het strand en aan het begin van de prachtige winkelstraat.

NIEUWPOORT

Floreal Nieuwpoort is gelegen op wandelafstand van het strand en winkelstraat. Floreal heeft zicht op de havengeul en is het vertrekpunt voor mooie wandelingen. Ons binnen-zwembad is dé attractie voor de kinderen. Onze gasten mogen ook van het minigolfparcours van 18 holes gebruik maken.

BLANKENBERGE

Floreal Blankenberge, biedt u het beste van de Belgische kust. Prachtig gelegen, vlakbij het Noordzee-zwembad en Sea Life Center. De uitgebreide accommodatie en service verzekert u een vakantie met alles erop en eraan!

Care & Holiday?

Provincie Limburg en Visit Limburg willen alle logies in de regio aanmoedigen om in te zetten op inclusief Toerisme. Hiervoor werd het project ‘Care & Holiday’ in het leven geroepen.

Samen met de Genkse Twinstone Lodge zijn we de uitdaging aangegaan om de Limburgse logies warm te maken voor en samen te bouwen aan een Limburg zonder drempels. Zodat iedereen onze mooie Provincie kan ontdekken en onze warme Limburgse gastvrijheid mag ervaren.

 

Logies

In dit kader bevragen we Limburgse logies om een beter beeld te krijgen van de opportuniteiten en noden voor inclusief toerisme.
Draag je graag bij aan ons onderzoek? Heb jij specifieke wensen of noden? Dan kan je door het kiezen uit bovenstaande mogelijkheden de meest geschikte accommodatie voor jouw verblijf selecteren.