TABANAA voor hospitality professionals

Heb je soms gasten die net dat beetje extra zorg nodig hebben?

Dankzij TABANAA kunnen ze de zorg tijdens hun verblijf gewoon laten doorlopen. Net zoals thuis. Jouw enige taak? Ze van harte welkom heten, TABANAA zorgt voor de rest.

TABANAA is meer dan een boekingswebsite. Het is een reisbeleving en inspiratieplatform dat de klik maakt tussen hospitality en zorgverlening.

Jouw voordelen?

  • Optimalisatie van je aanbod
  • Nieuw segment van loyale klanten en entourage
  • Hogere bezettingsgraad
  • Gemiddeld langere verblijfsduur
  • Toegang tot unieke community
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Toegankelijkheid

Jouw hotel of accommodatie heeft geen extra voorzieningen nodig om toegankelijk te zijn voor de TABANAA doelgroep. Een gewone hotelkamer volstaat voor het verlenen van de zorg.

Ont-zorgen

De zorg wordt georganiseerd door onze TABANAA zorgbutler.

De zorgbulter neemt persoonlijk contact op met de gast. De hotelier noch hotelgast hoeft hiervoor verder zelf iets te doen. De zorg wordt discreet uitgevoerd door ervaren zorgverleners en verpleegkundigen.

Kwaliteitslabel

TABANAA betekent ‘omhelzing’ en die omhelzingzit vervat in de selectie kwalitatieve accommodaties. Als ambassadeur van TABANAA kan je jouw gasten een ‘beautiful stay’ aanbieden.

Word jij ook TABANAA ambassadeur?

Wil je jouw gasten met specifieke noden ook een ‘beautiful stay’ aanbieden? Wil je jouw doelgroep ook uitbreiden en deel uitmaken van een alsmaar groeiende community?

Neem snel contact op met TABANAA. We bespreken graag samen wat mogelijk is!