TABANAA voor hospitality professionals

Allereerst stellen we graag TABANAA kort aan u voor.

TABANAA (wat omhelzing betekent) is een gloednieuw online boekingsplatform & community platform met Limburgse roots. De start-up is een samenwerking tussen Different Hotel Group, Lindbergh Group en ABEONA (spin-off IMOB UHasselt). In deze samenstelling versterken de aandeelhouders elkaar vooral in kennis op hun eigen terrein, respectievelijk in de hospitality, de zorg en in mobiliteit.

TABANAA legt de focus op inclusief toerisme. Dat wil zeggen dat iedereen bij ons kan boeken, maar we besteden extra aandacht aan iedereen die wat meer voorbereiding nodig heeft om op vakantie te gaan in België. Bijvoorbeeld: het zoeken naar accommodaties die een glutenvrij ontbijt voorzien of hulp bieden bij de ochtendroutine in de badkamer of kinesitherapie, …  

Potentiële gasten kunnen (optioneel) via onze zorgbutler service de nodige verzorging en hulpmiddelen reserveren voor hun vakantie of weekendje weg. 

 

VOOR WIE?

Als logiesuitbater kan je zelf bepalen welke doelgroep(en) je wenst te ontvangen met directe ondersteuning van TABANAA. Je kan de richtlijnen per doelgroep raadplegen via het TABANAA team. Stuur gerust een mail naar info@tabanaa.com. We helpen je graag! 

Voor iedereen, maar in het bijzonder:

 • personen met voedings- en dieetwensen
 • reislustige senioren
 • personen met een mobiele beperking
 • personen met autisme
 • personen die licht verpleegkundige zorgen krijgen
 • personen die herstellende zijn van een operatie


HOE WERKT HET?

 1. De gast zoekt een geschikte accommodatie via filters o.b.v. de doelgroepen waarin jouw accommodatie is opgenomen. Indien je kiest om personen met Autisme te ontvangen, zal de potentiële gast in deze doelgroep zoeken naar een verblijf via ons boekingsplatform en vindt via de filters o.a. jouw accommodatie.
 2. Indien de gast extra hulp nodig heeft zal hij de zorgbutler service inschakelen. Het TABANAA callcenter neemt binnen twee dagen na reservatie persoonlijk contact op met de gast en bespreekt welke zorg er nodig is tijdens het verblijf.
 3. De zorgbutler service organiseert de nodige zorg en reserveert het nodige hulpmateriaal.
 4. De gast ontvangt een persoonlijk zorgplan.
  De logiesuitbater ontvangt een briefing met duidelijke instructies.
 5. De zorgbutler service staat steeds ter beschikking voor vragen hieromtrent.
  Zowel voor de gast als voor de logiesuitbater. Voor vragen omtrent het verblijf en activiteiten dient de gast zich te richten tot de accommodatie.
 6. Voor het gebruik van de zorgbutler service betaalt de gast €15 per nacht bij de accommodatie. Deze kost wordt mee gefactureerd met de commissie.

Jouw voordelen als tabanaa ambassadeur

 • Nieuw segment van loyale klanten en entourage
 • Optimalisatie van je aanbod
 • Hogere bezettingsgraad
 • Gemiddeld langere verblijfsduur
 • Toegang tot unieke community
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

HOE DEELNEMEN?

 • Een gewone hotelkamer volstaat voor het uitvoeren van eventuele zorghandelingen.
 • Jij bepaalt welke doelgroepen je wenst te ontvangen (checklist beschikbaar per doelgroep).
 • Koppeling met cubilis mogelijk of beheer beschikbaarheid via extranet.
 • Zelfstandig prijsbeheer.


ONZE MISSIE

Het verwelkomen van alle gasten, ook diegene die extra voorbereiding nodig hebben.

 

Toegankelijkheid

Jouw hotel of accommodatie heeft geen extra voorzieningen nodig om toegankelijk te zijn voor de TABANAA doelgroep. Een gewone hotelkamer volstaat voor het verlenen van de zorg.

Ont-zorgen

De zorg wordt georganiseerd door onze TABANAA zorgbutler.

De zorgbutler neemt persoonlijk contact op met de gast. De hotelier noch hotelgast hoeft hiervoor verder zelf iets te doen. De zorg wordt discreet uitgevoerd door ervaren zorgverleners en verpleegkundigen.

Kwaliteitslabel

TABANAA betekent ‘omhelzing’ en die omhelzing zit vervat in de selectie kwalitatieve accommodaties. Als ambassadeur van TABANAA kan je jouw gasten een ‘beautiful stay’ aanbieden.

WORD JIJ OOK TABANAA AMBASSADEUR?

 

Wil je jouw gasten met specifieke noden ook een ‘beautiful stay’ aanbieden? Wil je jouw doelgroep ook uitbreiden en deel uitmaken van een alsmaar groeiende community? Neem snel contact op met TABANAA. We bespreken graag samen wat mogelijk is!

TABANAA TEAM

Meer info nodig? Ons team helpt je van harte verder.

 

 

 

 

Beautiful stays manager

Hildegarde Poortmans

hildegarde.poortmans@tabanaa.com

Beautiful stays project coördinator

Vicky Martens

vicky.martens@tabanaa.com